Monsterepidemi

Dabla-epidemi

Mens flåtten tar et hvileskjær i Dabla-spaltene, har redaksjonen bestemt seg for å la en ny epidemi – om epidemier – herje forsidene. I dette tilfellet lørdagens og tirsdagens. Og varseltrekanten er med, som seg hør og bør. Men frykt ikke, mer er helt utvilsomt i vente!

Kvalitetsjournalistikk for the win, som det fremgår av førstesidehenvisningene for øvrig.

2 kommentarer om “Monsterepidemi

 1. Ikke bare helse. Jeg har vært litt opptatt over pressen de siste ukene. Solskjær.., Solskjær.. etc. Og er det ikke han, er det noe annet, norskt og navlebeskuende. Vi burde hatt en borgeravis. Nei, jeg savner ikke iNorden, konseptet var feil. Men en nyhetsaggregator fra inn- og utland, kombinert med en kommentardel og en mulighet for lokale nyheter og saker (borgerjournalistikk). Den ville nok gått mye lettere, og ligger nærmere opp til det en borgeravis i Norge kan klare. Men så var det det med interessen, da.

  Men kjekt å få alle helserådene som ikke er til noen verdi. Vi føler oss sykere, og verden oppleves farligere.

  Liker

  • Helt enig, Fred Rune. Pressen har altfor lett til å springe i takt – og til å rette oppmerksomheten mot trivialiteter.

   Det var ellers rart at du skulle nevne borgeravis akkurat nå. Jeg tenkte jeg snart skulle maile deg – og noen av de gamle «kampfellene» en av dagene. Jeg har noe i ermet, skjønner du, som legger lista et helt annet sted enn iNorden. Litt mer på linje med Depesjer, bare mye enklere. Mye enklere. Tanken er fortsatt manuell aggregering, men tuftet på nyere, sterkt forenklet teknologi (et utslag av at WordPress) er kraftig forbedret siden iNorden-tiden.

   Følg med innboksen i dagene som kommer.

   Liker

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s