Høyres leder og statsministerkandidat Erna Solberg. Foto: Høyre/FlickrI anledning den triste merkedagen i går, er det bare å fastslå et nesten like trist faktum, nemlig at vår statsminister ikke nevnte tragedien, med så mye som én stavelse.

Søk på kombinasjonen «Erna Solberg» og «Beijing» i Kvasirs nyhetssøk, tidsbegrenset frem til påfølgende dag, resulterer kun i saker som omtaler statsministerens taushet (og noen tidligere saker om regjeringens ynkelige fremferd).

Det skal medgis at denne bloggeren slett ikke er sikker på at Jens Stoltenbergs rygg hadde vært rakere, for her er det nasjonens ryggesløshet som er betenkelig, vel så mye som den enkelte politikers.

Ennå gjenstår det å se hvor mange prinsipper vi er villig til å kaste på båten, i iveren etter å tekkes regimet i Beijing.

Jeg er stygt redd vi har noen hakeslepp i vente.

Kina-Høyre

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s