Guttemusikken og Minni Mus: Sunday Morning (cover)

The Velvet Underground & Nico
The Velvet Underground & Nico (Photo credit: Wikipedia)

Dette skulle det være unødvendig å si, men jeg sier det lell: Hadde vi sendt Guttemusikken til Wien, ville Norge ha gjort rent bord – med det øvrige Europa, og Australia med, på rygg i støvet (denne posten ble for øvrig klargjort for publisering lørdag ettermiddag, hva nå det sier om denne bloggerens forventninger).

Men gjort er gjort.

Min datter, som elsker Minni over alt på jord (og av hvem jeg lånte det bedårende dyret), kommer til å få varige sår på sjelen, ved synet av far og den smukke mus – som han sågar synger duett med!

(Jeg skylder muligens å gjera merksam på at Minnis stemme, tillikemed de øvrige, er min egen. Hadde jeg helium, skulle jeg jaggu ha brukt den. Slik tingene ligger an, endte det imidlertid i elektronisk fordreining.)

Guttemusikken bestemte at ett bandmedlem skulle inngå i musikkvideoen denne gangen, hvorefter det ble en loddtrekning – som jeg til alt overmål vant! Ikke så underlig, muligens, all den tid jeg er gruppens eneste medlem. Men en stor ære, like fullt.

Sunday Morning ble skrevet av Lou Reed og John Cale, og innspilt av The Velvet Underground & Nico, i Mayfair Recording Studios på Manhattan, november 1966. Nyinnspilt av Guttemusikken (og Minni Mus) på Tysnes, mai 2015.

Illustrasjonen over til høyre måtte naturligvis med, Astrup Fearnleys pågående Love Story tatt i betraktning.

Mer fra Guttemusikken

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s