Tideverv

Så var man tenårings-far igjen. Det er gått fem år siden den yngste av storebrødrene ennå befant seg under tyveårs-merket, og merkene, merkedagene, står i kø, nesten uten at man merkes av det, får vi håpe. Utover å fastslå at årene visserligen flyr, som de gjerne har for vane.

For akkurat nå, idet denne bloggposten slippes, klokken 15.26, er det på streken 13 år siden veslejenta første gang så dagens lys, og for et lys! Solen skinte om kapp med mor, far og barn, over Ullevål, et lite stenkast fra hjemmet, som om det var midtsommer. Det er klart en gammel far blir myk og varm om hjertet!

Siden det snart er syv år siden vi forlot det østenfjelske, er vi ikke fullt så bortskjemt med solstrålene lenger, men under over alle undere: I dag stråler de, like sterkt som den søndagen. Det er noe med den jenta!

Til sommeren fyller den mellomste 25, ikke å forglemme storebrors 28-årsdag, en måneds tid deretter (han var to da far var på den alderen!).

Og du tenker Shit! Er det rart tidens forgjengelighet kjennes påtrengende?

Ikke desto mindre er det ikke fritt for at stoltheten presser seg frem, sammen med takknemligheten over å få lov til å være del av tre praktfulle, unge menneskers liv – av hvilke det siste i rekken feires i dag.

Her vanker, foruten gavene, kort til bankkonto – og Facebook-konto. Far bør med andre ord vokte sine ord, i alle fall i sosialmedial forstand. Der har du en utfordring!

Solen skinner, som den 30. mars 2003, og i kveld blir det kake!

Gratulerer med dagen, min «lille» øyensten.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s