Kode-punktum

De to siste ukene har bloggen bydd på arbeider av én «ny» kunstner, mer eller mindre presis klokken åtte hver morgen, fra Kode Bergens samlinger, i anledning påskens bytur, med innlagt museums- og familiebesøk. Alt sammen preprogrammert den første dagen, förstås, og nå er det altså over. Den som oppsøker bloggen i morgen tidlig, oppsøker med andre ord forgjeves, med mindre bloggeren skulle rammes av en grytidlig innskytelse.

Rett nok kan jeg ikke hevde meg spesielt fascinert av samtlige, likevel er det hevet over all tenkelig tvil at hver og en av dem er markerte størrelser udi kunstverdenen, som fortjener oppmerksomhet, om bloggen er aldri så obskur.

Orker De ikke å bla Dem gjennom fjorten dagers bepostelser, gjengis samtlige i billedgalleriet under, alle klikkbare, for større gjengivelse. Husk bare at de er knipset med en svært tilårskommen mobiltelefon. Skulle De imidlertid være sugen på mer, har jeg de senere årene postet om lag 4600 arbeider av allehånde slag, i den dedikerte kunstbloggen.

Takk for seg.

Toppfoto: Et smått bloggermanipulert banner på Kode 4 (fhv Bergen Lysverker), som jeg mener bygningen benevnes.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s