Det blir ikke vakrere

Det ble en smule fotoblogging etter søndagens bergensekskursjon, det står jo ikke til å nekte. Men – og det begynner sakte å synke inn – man er, etter nesten syv år i det vestenfjelske, helt enkelt ikke bortskjemt med sol og blåskjær fra oven, så det er jo ikke fritt for at man springer en tanke fra konseptene.

Nu bebor man imidlertid ikke Bergen, skjønt været som regel er i Bergen, som her og vice-versa, men det blir engang de samme motivene, om og i evinnelige om igjen (selv om også Bergen har sine klare begrensninger):

Måker eller tjeld (spør aldri en ihuga bygutt om slikt) på Bjørnefjorden.
Måker eller tjeld (spør aldri en ihuga bygutt om slikt) på Bjørnefjorden.

La det likevel ikke være noen tvil: Det blir sjelden vakrere enn Vestlandet i mai, fremfor alt i Bergen. Det som er litt dumt, er imidlertid at også denne landsdelen har tolv måneder (som rett nok har det med å slettes fra innvånernes hukommelse). Der har De en utfordring.

Det får bli nok værobservasjoner for nå. Her overveies hjemmekontor på terrassen, var det ikke for at sol og digital billedbehandling er så fryktelige sengekamerater, men det finns granngivelig andre oppgaver.

Terrasse it is, then.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s