Landlig nasjonaldag

Og der var nok en nasjonaldag brakt til ende. Tanken var vel egentlig å tilbringe den i nærmeste by, men tilfeldighetene ville det annerledes, som i bunn og grunn er greit nok, siden været viste seg fra sin beste side (utlagt: lettskyet).

Billedet for oven gjengir rimeligvis ikke Tysnes, skjønt skiltet i veikanten definitivt gjengir Tysnessåto (tegnet av undertegnede), som for anledningen erstatter de ikoniske tvillingtoppene det opprinnelig viste, med àjourført innbyggertall og det hele. Derimot er landskapet, som så meget annet, til forveksling skremmende likt, som De vil se av nedenfor gjengitte video, fra Guttemusikken. Det går til alt overmål 17. maitog langs disse veiene, i går denne blogger inkludert.

Når alt kommer til alt, skulle man kanskje ikke ha feiret nasjonaldagen overhodet, som enhver som hørte Jarle Podersons Pettcast av i går vil forstå, men man vokste engang opp i forestillingen om Norge som et uegennyttig og godt land, og syns det ville være for galt om man ikke lullet eget avkom inn i den samme oppfatningen. Følgelig iførte man seg korrekt skrud, for en som ikke er landsens, det vil si ikke bunad:

Blogger uten bunad.
Blogger uten bunad.

Men seriøst, likheten er slående, og en smule spooky. Eller som de innfødte så treffende uttrykker det:

Uglene er ikkje kva dei ser ut som:

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s